Jaaaaa, het e-book is naar je onderweg!

 

Je mag nu al super trots zijn op jezelf.

Je hebt de eerste stap gezet om af te rekenen met die vervelende, pijnlijke en nare darmklachten.

En als je nu denkt: ja leuk zo’n e-book, maar ik wil nu eindelijk eens écht doorpakken dan heb ik nog iets voor je.

Binnenkort geef ik de gratis masterclass Reken blijvend af met je darmklachten, waar jij je nog voor kunt aanmelden.

Met één druk op de knop kun je je hiervoor aanmelden en dan ben jij er binnenkort bij!

Je schrijft je ook in voor mijn nieuwsbrieven.

Uitschrijven kan altijd met één klik (privacyverklaring)

Wat leer je in de masterclass?

In de masterclass gaan we het hebben over voeding, beweging, en ook je mindset en emoties spelen een hele belangrijke rol bij die constante opgeblazen buik, krampen en buikpijn.

Loop jij al maanden of zelfs jaren rond met prikkelbare darmen, dagelijkse krampen en buikpijn? 

Reken dan nu blijvend hiermee af en zet de datum van de masterclass alvast in je agenda.

Wat gaan we zoal bespreken:

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Nog even voorstellen. Hi, ik ben Lisanne!

Ik heb ruim 20 jaar rondgelopen met dagelijkse darmklachten, pijn rechtsonder in mijn buik en dagenlange obstipatie.

Ik heb van alles geprobeerd om hier vanaf te komen en toen ik uiteindelijk de stempel PDS (Prikkelbare darmsyndroom) kreeg en naar huis ging met de wijze woorden ‘leer er maar mee leven’, wilde ik nog meer bewijzen dat hier wél een oplossing voor is.

Mijn verhaal begint in de begintijd van mijn pubertijd. Als jong meisje van 14 jaar liep ik dagelijks rond met pijn en na tal van bezoekjes aan verschillende huisartsen, maag-darm-lever artsen, en in het alternatieve circuit van alles geprobeerd te hebben, was de maat vol.

Dit moest toch anders kunnen? En dat kon het ook! 

Want hoe anders ziet mijn leven er nu uit? In 90% van de tijd heb ik geen last meer van mijn darmklachten. Kan ik gewoon de hele dag een spijkerbroek aan zonder het knoopje van mijn broek halverwege de dag los te maken. 

Ga ik weer naar etentjes en feestjes, zonder last minute af te bellen omdat ik me niet lekker voel. En ga ik er dagjes op uit met mijn gezin, omdat ik barst van de energie.

Wil jij dit ook?

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass: Reken blijvend af met je darmklachten

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.