Gratis masterclass

De 5 gouden tips om van je opgeblazen buik af te komen

Je schrijft je ook in voor mijn nieuwsbrieven om nóg energieker te worden. Uitschrijven kan altijd met één klik (privacyverklaring)

Wat leer je in de masterclass?

Waarvoor dienen je darmen, en wat zegt jouw darmgezondheid over je algehele gezondheid?

Tijdens deze masterclass leer ik je hoe je ervoor kunt zorgen dat je met voeding, ontspanning, beweging en suppletie meer rust in je darmen kunt aanbrengen.

Zodat je niet bij elk etentje met samengeknepen billen zit en het knoopje van je broek los moet doen.

Want hoe eerder jij ervoor zorgt dat er meer rust is in je darmen, hoe beter dit is voor je gezondheid, je humeur en je stressniveau.

Waar gaan we het over hebben:

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Nog even voorstellen. Hi, ik ben Lisanne!

Ik heb ruim 20 jaar rondgelopen met dagelijkse darmklachten, pijn rechtsonder in mijn buik en dagenlange obstipatie.

Ik heb van alles geprobeerd om hier vanaf te komen en toen ik uiteindelijk de stempel PDS (Prikkelbare darmsyndroom) kreeg en naar huis ging met de wijze woorden ‘leer er maar mee leven’, wilde ik nog meer bewijzen dat hier wél een oplossing voor is.

Mijn verhaal begint in de begintijd van mijn pubertijd. Als jong meisje van 14 jaar liep ik dagelijks rond met pijn en na tal van bezoekjes aan verschillende huisartsen, maag-darm-lever artsen, en in het alternatieve circuit van alles geprobeerd te hebben, was de maat vol.

Dit moest toch anders kunnen? En dat kon het ook! 

Want hoe anders ziet mijn leven er nu uit? In 90% van de tijd heb ik geen last meer van mijn darmklachten. Kan ik gewoon de hele dag een spijkerbroek aan zonder het knoopje van mijn broek halverwege de dag los te maken. 

Ga ik weer naar etentjes en feestjes, zonder last minute af te bellen omdat ik me niet lekker voel. En ga ik er dagjes op uit met mijn gezin, omdat ik barst van de energie.

Wil jij dit ook?

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass: de 5 gouden tips om van je opgeblazen buik af te komen

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.