Jaaaa, je bent erbij!

Wat ontzettend tof dat jij je hebt ingeschreven voor de masterclass ‘Reken blijvend af met je darmklachten’.

Ik heb er onwijs veel zin in, jij ook?

De eerste stap is in ieder geval gezet en daar mag je trots op zijn!

IK HEB NOG EEN HEEL GAAF SPECIAAL AANBOD VOOR JE!

Uren
Minuten
Seconden

Wil jij doorpakken en aan de slag met gezonde hormoonproof recepten, die een feestje zijn voor je buik?

Download dan nu het Rustige darmen receptenboek mét korting!

Kortingscode: 7Korting

Voeding kan ontzettend veel rust in je darmen brengen, het kan anderzijds je darmen ook enorm triggeren waardoor ze opblazen, krampen veroorzaken en je ineens niet meer naar het toilet kan – of juist moet rennen met samengeknepen billen.

Er is geen touw aan vast te knopen wat de oorzaak is van die opgeblazen buik, en toch weet je dat voeding hierin een belangrijke rol zou kunnen spelen. Je hebt het één en ander geprobeerd en toch blijft je last houden van..

  • Die opgeblazen buik
  • Dat knoopje van je broek dat elke namiddag los moet omdat je broek knelt
  • Die opgezwollen buik alsof je al 9 maanden zwanger bent
  • Die rommelende darmen
  • Een moeilijke of explosieve stoelgang
  • Energiedips en moeilijk uit bed kunnen komen ’s ochtends

Heb jij dit ook?

Dan is het rustige darmen receptenboek echt iets voor jou.

Rustige darmen receptenboek - WINTER

Je wilt gewoon weer:

Wat vind je in dit receptenboek?

30 recepten voor ontbijt, lunch en diner én 3 overheerlijke tussendoortjes

Tips tussendoor voor meer variatie en hoe je ervoor zorgt dat je langer verzadigd blijft en dus minder snaaidrang hebt tussendoor

Voor het hele gezin dus partners en kinderen kunnen lekker mee genieten

Je leert weer genieten van voeding dat je darmen niet langer triggert

Je leert slimme combinaties maken voor een rustigere buik en darmen

Je leert dat er veel meer is dan alleen brood in de ochtend en aardappelen of pasta in de avond

Wat is mijn verhaal?

Mijn naam is Lisanne Hager en ik heb ruim 20 jaar lang dagelijks rondgelopen met een opgeblazen buik, pijnlijke steken rechtsonder in mijn buik, hevige acné en stemmingswisselingen.

Mijn zoektocht naar herstel begon in het begin van mijn puberteit. 14 jaar oud was ik toen ik de eerste keer – op eigen initiatief – naar de huisarts ging. Ik werd niet serieus genomen als meisje van 14 jaar. Ik vertelde de huisarts dat ik dacht dat ik PDS (prikkelbare darmsyndroom) had en hij wuifde het weg. Ruim 20 jaar later kreeg ik alsnog deze diagnose bij een andere huisarts.

Een oplossing bleef echter uit.

Leer er maar mee leven werd gezegd, want voor PDS is geen oplossing.

’s Ochtends ging het prima, maar in de middag zo rond een uur of 15:00 uur ging het mis. Zat ik weer op kantoor met een buik alsof ik zwanger was, en erger nog: het deed onwijs veel zeer. Ik liep altijd krom naar het busstation om de kramp in mijn darmen ietwat onder controle te houden.

Etentjes en feestjes met collega’s? Daar ging ik nooit naar toe, niet omdat het me niet leuk leek, maar omdat ik aan het einde van de dag al zoveel last en pijn ervaarde dat ik zo snel mogelijk een ruim zittende joggingbroek aan wilde doen, op de bank wilde ploffen en een deken over mijn hoofd wilde trekken.

Nu is dat anders. Klokslag 15:00 uur gebeurd er niks. Geen buikpijn, geen krampen, geen opgeblazen buik.

Onder andere voeding heeft mij geleerd wat mijn triggers zijn en wat juist niet en om het zo simpel mogelijk voor je te maken heb ik een receptenboek ontwikkeld waar je vandaag al mee aan de slag kan.

FAQ

Jaaa! Jaa zeker! Ik ben zelf mama van jonge kinderen (2 en 5) en die eten (en helpen met koken) ook lekker mee bij ons. Heus niet elke dag, maar doordat jij geniet van voeding kijken ze bij je mee en willen ze het vanzelf ook eens proberen.

Vind jij het zelf een probleem? Ben je bereid om nieuwe dingen te proberen? Lust je bijvoorbeeld geen appel, vervang het dan voor een peer. Lust je geen amandelen, eet dan walnoten. Met dit receptenboek blijf je jezelf motiveren en inspireren om lekker te variëren en - als jij je er goed bij voelt -  nieuwe dingen te proberen! Gezond eten hoeft echt niet ingewikkeld te zijn en hoeft al helemaal niet uren lang te duren. Ga je de uitdaging aan?

Zeker! Geen probleem. De overheerlijke recepten in het receptenboek zijn heel gevarieerd. Ook worden er plantaardige alternatieven genoemd en ben je vrij om eventuele vleesvervangers te gebruiken.

Dit receptenboek is voor 95% gluten- en lactosevrij. Is er een gerecht niet per definitie gluten- of lactosevrij dan zijn er altijd aanpassingen te doen. Alles kan vervangen worden door plantaardige, ongezoete zuivelvarianten.

Dit hoeft dus allemaal geen belemmering te zijn en denk vooral in oplossingen 😊

Zeker! Ik leer je gevarieerd te eten met de nadruk op rustige darmen. Juist wanneer je in verwachting bent kunnen je darmen nog eens extra gaan rommelen, daarom is dit e-book zo fijn.

Nee zeker niet! Ik ben geen voorstander van diëten, restricties, calorieën tellen of macro’s bijhouden. Ik leer je gewoon puur, onbewerkt en gezond te eten! Calorieën tellen is dus echt niet nodig!

Dit receptenboek geeft juist aan hoe jij ervoor kunt zorgen dat je voeding voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Eet jij vaak suikers, kant-en-klaar maaltijden en weinig gevarieerd? Dan is de kans groot dat je met dit e-book al meer energie gaat krijgen.  Suikers etc. zijn energieslurpers, en komen in dit e-book niet aan bod.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.