Pak je energie terug in 12 weken

Herken je dat...

 •  Je bent vaak vermoeid en rolt het liefste in de ochtend vanuit je bed rechtstreeks door naar de bank. Het idee dat je de hele dag nog voor de boeg hebt zorgt ervoor dat je met lood in je schoenen je kleding aantrekt en de lunchtrommels klaar gaat maken. Wat een dagtaak, en dit is pas het begin van de dag. Lekker uitslapen is geen optie want je kinderen willen graag ontbijten, moeten naar school en je baas verwacht je ook op je werk
 • Je merkt aan alles dat je niet jezelf bent. Je zit niet lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk, en kunt je niet herinneren wanneer het de laatste keer is geweest dat je wel liep te shinen in je kleding omdat je je zo goed voelde. Je haar wil niet, je loopt op alles en iedereen te mopperen en hebt gewoon nergens zin in
 • Je slaapt slecht en onrustig, kunt moeite hebben met in slaap vallen en staat alles behalve uitgerust op. Je hoopt elke avond weer dat je in de nacht even goed kunt bijtanken maar wordt niet uitgerust wakker. Je wilt zo graag een ochtend- en een avondmens zijn, maar halverwege de dag droom je al van je kussen en toch heb je regelmatig plafonddienst wanneer je het dan eindelijk opgeeft en lekker naar bed gaat
 • Wanneer je een drang naar suikers hebt, is geen kast meer veilig. Alle deurtjes gaan open en wat je ook maar tegenkomt: het kan zo je mond in. Je wilt af van die enorme zoete drang en weet niet hoe je deze verslaving de baas kunt worden
 • Je wilt je gewoon weer een super-mama voelen. Iemand die ondernemend is met haar kinderen en ze niet steeds voor de tablet zet om zelf maar even bij te kunnen komen, of iemand die het gevoel heeft met iets meer energie de ballen hoog kan houden zonder zo uitgeblust voor de dag te komen 

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je vol energie kunt genieten van je kinderen. Wat als je elke dag actief met ze kunt spelen, kunt knutselen of naar de speeltuin kunt in plaats van dat je ze elke dag achter de tv of tablet zet, alleen maar om voor jezelf een momentje van rust te creëren.
 • Je geen strijd meer hebt met je kinderen om ze op tijd op school te krijgen omdat je zelf rustiger bent en gezelliger. Kinderen reageren daar direct op en zijn letterlijk je spiegel.
 • Je ‘s ochtends vol energie opstaat en de dag start met veel zin in wat er allemaal komen gaat. Je hebt geen moeite meer om op te staan, en merkt zelfs dat je je er fijn bij voelt wanneer je iets eerder dan de rest van het gezin ontwaakt. Op deze manier heb je een moment voor jezelf en kan je rustig aan de dag beginnen.
 • Jij je weer helemaal jij voelt. Je kleding zit weer lekker, de onzuiverheden zijn uit je gezicht, je blaakt van de energie en voelt je gewoon lekker en fit met alles wat je doet. De energie is weer terug en dat voel je aan alles.
 • Jij je die super-mama voelt waar je altijd van hebt gedroomd. Die moeder die alles onder controle lijkt te hebben, actief en ondernemend is met haar kinderen, geniet van het samen zijn en geen moment meer wil missen.

Pak nu je energie terug in 12 weken

 • Een bak aan energie. Je staat ’s ochtends energiek op, hebt zin in de dag en kunt echt genieten van wat de dag gaat brengen.
 • Het gevoel dat je je niet meer uit het veld laat slaan wanneer iets net even anders loopt. Een kind met koorts, de auto die niet start of de regen wanneer je de hond nog uit moet laten: je draait je hand er niet meer voor om en neemt de dag zoals hij komt.
 • De energie om te doen wat jij leuk vindt. Je zit niet meer gekluisterd aan de bank en hebt zelfs dagen dat je alleen in de avond de bank ziet. De rest van de dag spring je in het rond en ben je vooral druk bezig met al het leuks in je leven.
 • Het gevoel dat je niet constant op je horloge hoeft te kijken, want je leert te leven naar je gevoel. Voel jij je goed en vermaak jij je in het gezelschap, dan blijf je nog lekker wat langer en maak je je niet te druk om morgen.
 • Kinderen die jou als een fitte, energieke mama zien en leuke dingen met je willen ondernemen. Jij kan meer van ze hebben en zij genieten enorm van jouw oprechte aanwezigheid.
De investering is €749.

In dit traject zit inbegrepen:

 • 1 intake consult van 90 minuten
 • 2 vervolgconsulten van 60 minuten per consult
 • Wekelijkse mail met weekmenu voor inspirerende en gezonde recepten
 • Wekelijkse mail met korte video’s als extra aanvulling op de onderwerpen die we bespreken tijdens het traject. Deze video’s gaan over suikers, slaap, stress en ontspanning, voeding, vocht, vetzuren, hormonen, de darm, beweging, positiviteit en dankbaarheid
 • Een werkboek met korte opdrachten om jezelf scherp te houden

Optioneel bij te boeken:

De EMB test is bij te boeken voor €179

De EMB test is direct bij te boeken of op z’n laatst tot direct na de intake. Daarna vervalt deze optie.

Bij deelbetaling wordt het volledige bedrag van de EMB opgeteld bij het eerste termijnbedrag.

 

Omdat we 12 weken lang intensief samenwerken, is het prettig om te kijken of wij een klik hebben. Ik nodig je daarom van harte uit om een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan te vragen.

Aan het einde van het traject ga jij naar huis met...

 • Een bak aan energie. Je staat ’s ochtends energiek op, hebt zin in de dag en kunt echt genieten van wat de dag gaat brengen.
 • Het gevoel dat je je niet meer uit het veld laat slaan wanneer iets net even anders loopt. Een kind met koorts, de auto die niet start of de regen wanneer je de hond nog uit moet laten: je draait je hand er niet meer voor om en neemt de dag zoals hij komt.
 • De energie om te doen wat jij leuk vindt. Je zit niet meer gekluisterd aan de bank en hebt zelfs dagen dat je alleen in de avond de bank ziet. De rest van de dag spring je in het rond en ben je vooral druk bezig met al het leuks in je leven.
 • Het gevoel dat je niet constant op je horloge hoeft te kijken, want je leert te leven naar je gevoel. Voel jij je goed en vermaak jij je in het gezelschap, dan blijf je nog lekker wat langer en maak je je niet te druk om morgen.
 • Kinderen die jou als een fitte, energieke mama zien en leuke dingen met je willen ondernemen. Jij kan meer van ze hebben en zij genieten enorm van jouw oprechte aanwezigheid.


Testimonials

Ik kwam bij jou met nul energie, futloze benen en me nergens toe kunnen zetten. Een hoofd vol watten en geen concentratie.

Na een ontzettend prettig gesprek waarin je alles goed oppakte ben ik aan de slag gegaan. Laagdrempelig voeding schema dat makkelijk toe te passen is en een hele duidelijke uitleg over mijn bloedtest gaf mij de steun in de rug die ik nodig had.
 
Nu, 12 weken later, ben ik een heel ander mens. Geen opgeblazen buik geen futloze benen en een hoofd dat veel rustiger is.
 
En ik heb weer zin om te rennen, springen, dansen en een potje Panna voetbal met de kinderen!! 
Ontzettend bedankt!!
 
Ik raad het iedereen aan.
– Tessa –

Als aller eerst wil ik je bedanken voor dit avontuur! Toen ik via mijn moeder te horen kreeg wat voor werk je deed was ik meteen geïnteresseerd. Een hormoon coach wat houdt dat precies in? Dat vertelde je mij bij onze eerste ontmoeting. Het leren begrijpen van bepaalde symptomen die je lichaam geeft, hoe je kan werken aan lichamelijke klachten en allergieën. Dat vermoeidheid niet perse slaap te kort is maar een seintje van je lichaam dat er iets niet helemaal in orde is.

Na dit gesprek wist ik zeker met jouw wil ik samen werken om me lichaam nog beter te begrijpen dan dat ik al doe (althans dat dacht ik). We hebben samen gesproken over van alles. Wat eet je zoal, wat zijn je dagelijkse bezigheden en het belangrijkste ervaar je klachten?! Na dit gesprek hebben we afgesproken dat ik het een en ander op papier zou zetten zodat we het daar de volgende keer weer over konden hebben.

Hierin werd al snel duidelijk dat ik bepaalde producten eet die mijn lichaam eigenlijk niet aankan, waardoor ik dus klachten ervaarde. Dit hebben we uitgebreid besproken met de conclusie deze producten voorlopig te laten staan om te kijken wat dit met mij zou doen. Ook hebben we toen een bloedonderzoek gedaan. Om alles beter aan het licht te krijgen!

Met grote resultaten! Ik zit 10x lekkerder in me vel en straal weer als nooit te voren, mijn hooikoorts klachten zijn zeker met 70 tot 75 procent afgenomen en ik heb veel minder last van allergische reacties! Dit allemaal dankzij jou! Je hebt me geleerd te luisteren naar me lichaam en hier ook wat mee te doen!

Ik zou dit traject zeker iedereen aanraden!! Jezelf verbeteren begint bij jezelf maar dan moet je wel weten waar je aan kan werken. Zonder jouw was ik zeker nooit achter bepaalde dingen gekomen!

Nogmaals lieve Lisanne dank je wel!!

Veel liefs,

– Een stralende  Denise –

Ik kwam bij Lisanne terecht vanwege een aantal vage klachten en een algeheel verminderd energieniveau.

Tijdens het eerste consult gaf ze al een aantal tips waar ik echt mee aan de slag kon, maar ik ben vooral erg geholpen door de EMB test. Aan de hand van de uitslagen werden een aantal vermoedens bevestigd en kreeg ik nog meer inzicht in mijn gezondheid en hoe ik dat verder kan verbeteren.

Lisanne hielp om de berg aan informatie om te zetten in concrete prioriteiten. Het fijne van Lisanne is dat ze heel begripvol en in klein stapjes werkt, waardoor het haalbaar en realistisch blijft. Na enkele weken begon ik al flink verschil te merken, en het heeft me extra bewust gemaakt van de dingen waar ik op moet letten om me beter te voelen.

Dankzij de tips en adviezen van Lisanne heb ik voldoende handvaten om komende tijd zelf aan de slag te gaan en ik kom graag volgend jaar weer bij haar terug om de balans opnieuw op te maken!

-Charlotte-

Ik ben enorm blij met al jouw waardevolle informatie! Ik probeer het zoveel mogelijk toe te passen. Vooral de informatie over gezonde vetten is voor mij echt een eye opener, doordat ik bekend ben met een erfelijk te hoog cholesterol gehalte is mij van jongs af aan geleerd dat verzadigde vetten slecht zijn en je vetten beter kunt vermijden. 

Ik gebruik nu 2 maanden de visolie en heb geen eczeem meer op mijn handen, weet natuurlijk niet zeker of dat hiermee te makken heeft maar het is wel opvallend. Heb hier namelijk al jaren last van.

Verder wil ik je laten weten dat ik echt beter in mijn vel zit, ik slaap ook beter, wat natuurlijk meer energie overdag geeft. Al met al zeer tevreden over hoe het tot nu toe gaat en ben benieuwd wat het me nog meer gaat brengen de komende tijd.

– Meike –

Ik geloof dat alles wat je nodig hebt, naar je toekomt. Zo zag ik op Facebook een berichtje voorbij komen over het maken van een EMB test. Wat mij gelijk opviel was dat in het bericht enkele klachten stonden waar ik ook last van heb! Dit kon geen toeval zijn, hier moest ik op reageren!

Wat een aardige en spontane vrouw is Lisanne, ze ziet geen problemen in de lange afstand tussen ons en we maken snel een afspraak. We starten met een intake en een paar dagen later de EMB bloedtest, die als een kadootje met de post bij mij werd bezorgd.

De test wordt duidelijk en rustig uitgelegd en ik word daarin begeleid door Lisanne, die er alle tijd voor neemt. Dan is het wachten op de uitslag! Die was er in mijn geval erg snel. Nu ruim een week geleden hebben we mijn uitslag besproken. Lisanne legt in “Jip en Janneke taal” alles duidelijk uit. Ik blijk toch wel enkele tekorten te hebben…

Ik ben gelijk met alle adviezen aan de slag gegaan en heb de supplementen besteld. (met een code van Lisanne kreeg ik ook nog eens 10% korting, altijd leuk!) Ik had zelf ook best een voorraadje vitamine pillen, maar daar zaten niet de werkzame stoffen in, die mijn lichaam op kan nemen. Dus altijd gedacht dat ik goed bezig was, blijk het niet te helpen…. Fijn dat Lisanne dat voor mij wou uitzoeken!

Nu ruim een week verder voel ik mij energieker en lijken mijn klachten al ietsje te zijn afgenomen. Het heeft even tijd nodig. Ik ga vol goede moed en vertrouwen door. Over 5 weken heb ik weer een afspraak en kunnen we kijken het het dan met mij en mijn klachten gaat. Wordt vervolgd dus…
Het is misschien een hoop geld, zeker nu alles om ons heen een stuk duurder wordt, maar ik ben het waard! ik zie het als een investering in mij en mijn gezondheid!

– Paulina –

Ik vind de video’s super leuk en leerzaam.

Ze zijn kort en krachtig. 

Fijn dat je het hebt opgesplitst in modules en de modules ook weer in verschillende video’s wat er voor zorgt dat je er de aandacht bij houd.

– Corrie –

Ik vind het erg moedig van mijzelf dat ik dit avontuur ben aangegaan. Om dit met hulp van jou te mogen doen was heel speciaal. Ik was suiker verslaafd. Ik ben hier door mijn omgeving veel op gewezen. Bij mij was het: “zien eten is doen eten”. Door de corona kwam ik in de situatie dat ik thuis moest gaan werken. Dat beviel mij op zich wel, maar mijn dagelijkse fietstocht van huis naar busstation kwam daardoor te vervallen. Ik heb me vanaf het begin voorgenomen om dagelijks tijdens de lunch minimaal een half uurtje te wandelen om zodoende de ontbrekende beweging nog enigszins bij te houden. Het eetpatroon daarentegen veranderde niet.

Totdat jij tegen me zij dat ik weleens een bloedafname zou moeten doen omdat ik mogelijk te veel suikers tot mij nam en de kans op diabetes type 2 ontwikkeling heel goed mogelijk was.

Ik ben via jou in contact gekomen om omega 3 te gaan nemen, EQ pure arctic oil. In deze beginperiode raakte ik ook nog eens in een arbeidsconflict. Ik ben kort daarop in een burn-out terecht gekomen en een te hoge bloeddruk. Op dat moment realiseerde ik mij dat het roer drastisch om moest. De bloedtest was niet oké. Op jou advies ben ik met een aantal supplementen begonnen. O.a. ook via de Nationale suikerchallenge van het diabetesfonds heb ik een week lang nagenoeg geen (toegevoegde) suikers meer genomen. Dat beviel me boven verwachting zo goed dat ik (net als ooit gestopt met roken) rigoureus heb kunnen besluiten deze suikers (zoveel als mogelijk) achterwege te laten. Mijn gewicht is afgenomen, hetgeen nodig was en ook niet onopgemerkt is gebleven bij mijn omgeving. Mijn eetpatroon is met jou besproken en aangepast. Ik voel me lichamelijk stukken beter, ook vanwege de door jou geadviseerde supplementen. Zelfs zo goed dat ik binnenkort naar de sportschool ga. Dank je wel voor alle adviezen die ik van jou heb gekregen.

– Marten –

Door de kennis van Lisanne en de tijd die ze voor je neemt, krijg je snel een goed inzicht van de gebieden in je leven waar je verbeteringen in aan kan brengen. Samen met de test kwamen daar voor mij toch ook wel onverwachte dingen naar voren.  Dankzij Lisanne en haar 12 weken programma voel ik me nu al stukken beter. Ik heb meer energie, een betere huid, geen buikpijn meer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een echte aanrader!

– Linda –

Ik moest stiekem een beetje huilen bij de eerste video. Dat je zo benadrukt dat dit een investering in jezelf is en eigenlijk een kadootje aan jezelf geeft vond ik heel waardevol. 

Ik weet wel dat suikers niet goed voor je zijn, maar goed om weer even met je neus op de feiten te worden gedrukt. Voor mij vooral van belang proberen de hoeveelheid maaltijden per dag te beperken, ik kan zeker met de kinderen veel meesnacken van wat zij dan niet opeten.

– Lisette – 

Ik geloof dat ik jouw al een tijdje op Insta/FB volgde en jouw eigen metamorfose zag! In december was ik voor een maand op familiebezoek in de VS. Door Corona werden dit 2 maanden en onze afspraak steeds verder uitgesteld.

Ik had vooral last van een opgezette buik, last van gewrichten met name mijn knieën, maagzuur, minder energie.

Uiteindelijk is het gelukt om een consult af te spreken en ik heb gelijk na het eerste gesprek , mijn levensstijl aangepast. Door kleine aanpassingen al snel kleine successen gevoelt ( b.v. vroeger opstaan en eerst te sporten of te wandelen/fietsen voor het ontbijt; 2 x per week yoga doen, 3 maaltijden per dag gebruiken)

Later heb ik de EMB test gedaan waaruit bleek dat ik beter af ben zonder gluten en lactose producten te gebruiken.  Hier heb ik toch het meeste uitgehaald en zal het iedereen aanraden om te doen!

Ik zal je zeker aanbevelen (doe ik al). Jij hebt heel veel kennis in huis, maar kan het ook nog goed verwoorden en uitleggen. Dat vind ik persoonlijk wel heel belangrijk. Daarnaast ben je een vrolijke, positieve jonge vrouw die levensvreugde uitstraalt en ervoor gaat om dit door te geven.

Jij bent een topper Lisanne!

– Erika –

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.