Optimaliseer je gezondheid met omega 3

Je schrijft je ook in voor mijn nieuwsbrieven.

Uitschrijven kan altijd met één klik (privacyverklaring)

Wat leer je in de masterclass?

In de masterclass leer je welke essentiële rol omega 3 vetzuren in een gezonde leefstijl spelen.

Ook leer je wat de nadelen en gevolgen zijn van een overschot aan omega 6 vetzuren. Iets wat de meeste mensen tegenwoordig veel te veel binnenkrijgen doordat we veel te veel bewerkt eten.

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Nog even voorstellen. Hi, ik ben Lisanne!

Ik heb ruim 20 jaar rondgelopen met dagelijkse darmklachten, pijn rechtsonder in mijn buik en dagenlange obstipatie.

Ik heb van alles geprobeerd om hier vanaf te komen en toen ik uiteindelijk de stempel PDS (Prikkelbare darmsyndroom) kreeg en naar huis ging met de wijze woorden ‘leer er maar mee leven’, wilde ik nog meer bewijzen dat hier wél een oplossing voor is.

Mijn verhaal begint in de begintijd van mijn pubertijd. Als jong meisje van 14 jaar liep ik dagelijks rond met pijn en na tal van bezoekjes aan verschillende huisartsen, maag-darm-lever artsen, en in het alternatieve circuit van alles geprobeerd te hebben, was de maat vol.

Dit moest toch anders kunnen? En dat kon het ook! 

Want hoe anders ziet mijn leven er nu uit? In 90% van de tijd heb ik geen last meer van mijn darmklachten. Kan ik gewoon de hele dag een spijkerbroek aan zonder het knoopje van mijn broek halverwege de dag los te maken. 

Ga ik weer naar etentjes en feestjes, zonder last minute af te bellen omdat ik me niet lekker voel. En ga ik er dagjes op uit met mijn gezin, omdat ik barst van de energie.

Daarnaast is mijn huid vele malen rustiger geworden, zit ik lekkerder in mijn vel en herstel ik veel sneller van een zware PT-sessie.

Wil jij dit ook?

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass: Optimaliseer je gezondheid met omega 3

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.