Omega 3 visolie, collageen en vitamines

Waarom omega 3?

We eten niet meer zoals onze voorouders dat deden en dat heeft effect op hoe we ons voelen. We voelen ons vaak vermoeid, zijn vaker prikkelbaar, en ervaren klachten in onze darmen, in ons brein en met onze huid.

Wist je dat wanneer je rondloopt met (dagelijkse) darmproblemen, het zo kan zijn dat je darmwand ontstoken is? Omega 3 heeft een ontstekingsremmende werking en is dus van essentieel belang. 

Ik ga je niet vertellen dat je 10 of zelfs wel 20 verschillende soorten supplementen moet nemen. Ik ga je wel vertellen dat hét basissupplement in mijn optiek een hoogwaardige omega 3 is. Wist je namelijk dat volgens wetenschappelijk onderzoek 9 op de 10 mensen een tekort heeft hieraan? Grote kans dat jij er één van bent.

Omega 3 draagt – onder andere – bij aan:

  • Het remmen van chronische ontstekingen aan pezen en spieren
  • Het laten stralen van je huid
  • De preventie en behandeling van artritis (gewrichtsslijtage)
  • Het beschermen van het lichaam tegen hart- en vaatziekten, een te hoog cholesterol, cognitieve achteruitgang en ziekten van het zenuwstelsel zoals MS, Alzheimer, Parkinson en zenuwschade, degeneratie van de ogen, reumatoïde ziekten zoals Bechterew en Reuma, darmontstekingen zoals bij Colitis Ulcerosa en de ziekte van Crohn

Omega 3 paketten

Omega 3 visolie inclusief bloedtest

Vanaf de tweede maand €39 + €5,90 verzendkosten. De eerste maand ontvang je 2 flessen olie om je rode bloedcellen te boosten. En je ontvangt in de 5e maand automatisch de bloedtest die je nu al afrekent. De eerste maand is de investering daarom €122 + €5,90 verzendkosten.

Om je extra te ondersteunen ontvang je van mij een gratis extra bloedtest (t.w.v. €84) om een nulmeting te doen. Zo kan je na 5 maanden ook feitelijk vergelijken hoezeer je vooruit bent gegaan.

Omega 3 visolie

Vanaf de tweede maand €39 + €5,90 verzendkosten. De eerste maand ontvang je 2 flessen olie om je rode bloedcellen te boosten. De eerste maand is de investering daarom €78+ €5,90 verzendkosten.

Collageen

Wanneer we jong zijn maakt ons lichaam zelf voldoende collageen aan. Wist je dat de aanmaak van collageen na je 20e levensjaar al af begint te nemen?

Je kunt dit herkennen aan het verslappen van je huid en dunner wordend haar

Wat doet collageen zoal:

  • Bevorderd de elasticiteit van de huid: minder rimpels en cellulitis
  • Nagels worden sterker
  • Bevorderd de haargroei
  • Daarnaast bevorderd collageen ook nog eens het herstel en opbouw van de darm
  • Gewrichten worden soepeler
  • Collageen kan bijdragen aan het vertragen van het verouderingsproces van het lichaam, doordat het de botten, spieren, pezen en ligamenten sterker en dichter maakt

Vitamine D3/K2

Waar vitamine D3 gaat, hoort ook vitamine K2 te gaan. Deze vitaminen hebben een ontzettend belangrijke wisselwerking.

Vitamine D nemen we op via de huid en de ogen. En aangezien we steeds minder buiten komen en onszelf steeds meer bedekken, wordt het een steeds grotere uitdaging om voldoende vitamine D op te nemen.

Vitamine D is belangrijk voor de opneembaarheid van omega 3, een tekort verlaagt je weerstand en immuunsysteem.

Vitamine K2 heeft een belangrijke rol in het afzetten van kalk. Het houdt onze aderen schoon en is belangrijk voor de bloedstolling.

Combinatiepakketten

Omega 3 visolie en collageen

Vanaf de tweede maand betaal je maandelijks €90 voor 1 fles visolie en 1 zak marine collageen. Je betaald geen verzendkosten.

De eerste maand ontvang je 2 flessen olie en 1 zak collageen. Je betaald ook alvast voor de bloedtest die je automatisch toegestuurd krijgt in de 5e maand, waardoor de investering €161 is.

Om je extra te ondersteunen ontvang je van mij een extra bloedtest twv €84 gratis, zodat je een nulmeting kunt doen en na 5 maanden je vooruitgang kunt checken.

Omega 3 en vitamine D3/K2

Vanaf de tweede maand betaal je €62 per maand voor 1 fles visolie en 1 doosje vitamine D3/K2. Je betaald geen verzendkosten.

De eerste maand ontvang je 2 flessen olie en 1 doosje vitamine D3/K2. Je betaald ook alvast voor de bloedtest die je automatisch toegestuurd krijgt in de 5e maand, waardoor de investering €135 is.

Om je extra te ondersteunen ontvang je van mij een extra bloedtest twv €84 gratis, zodat je een nulmeting kunt doen en na 5 maanden je vooruitgang kunt checken.

Waarom in abonnementsvorm?

Het aanvullen van de voorraad omega 3 in je cellen duurt 120 dagen, vandaar dat de pakketten voor 6 maanden gebruik aangeboden worden. Je ontvangt elke maand automatisch je bestelling, dus je hebt er verder geen omkijken naar. Ik raad aan om ook na de 6 maanden door te gaan zodat je rode bloedcellen gevoed blijven met omega 3. Mocht je toch willen stoppen, dan kan je dat gemakkelijk na 5 maanden zelf doen.

Deze abonnementsvorm geldt ook voor de andere producten. Tenslotte geeft eenmalig of niet consequent gebruik niet de resultaten waar je op hoopt.

Wat wil je bestellen?

Vul je gegevens in en je ontvangt binnen twee werkdagen een bevestiging per mail van je bestelling.

Testimonials

Petra
Lees verder
ik moest laatst voor controle van mijn ogen en zowaar mijn ogen zijn verbeterd, de sterkte van mijn lenzen kon van - 1.75 bijgesteld worden naar - 1.25 Misschien door de visolie? Wil dat graag geloven 😉 Heb in ieder geval nooit eerder gehad dat de sterkte verminderd is
Marten
Lees verder
Ik vond de smaak van de visolie zeer prettig en heel erg zacht. Een lichte frisse citroensmaak. Ik hou totaal niet van vis maar ben met deze olie zeer aangenaam verrast
Erica
Lees verder
Ik eet mijn hele leven al geen vlees en vis dus het idee van visolie stond me enorm tegen. Lisanne beloofde dat het niet naar vis smaakt en dat is zo. Het is net olijfolie met citroensmaak
Janet
Lees verder
Als ik maar 1 supplement mag kiezen dan kies ik voor omega 3 om gezond oud te worden. De visolie helpt erg om mijn bloedsuiker stabiel te houden en om voldoende gezonde omega 3 vetten binnen te krijgen
Jos
Lees verder
De visolie is heel makkelijk in te nemen, lekker van smaak. Zelfs mijn man neemt het zonder protest
Vorige
Volgende

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.