1-op-1 traject:
Rust in je darmen

Herken je dat..

 • Je durft niet meer uit eten, uit angst dat je tijdens het voorgerecht al zo’n last hebt van je darmen dat je de hele rest van de avond niet meer kunt genieten van het gezelschap en het lekkere eten
 • Je zondert je steeds vaker af van je partner omdat je jezelf steeds onaantrekkelijker gaat vinden. Wie zit er nu te wachten op een vrouw met een buik alsof ze 9 maanden zwanger is, terwijl ze dat niet is?
 • Je werkt het liefste vanuit huis omdat je je dan in je joggingsbroek achter je laptop kunt verschuilen en je eigen toilet dichtbij hebt. Dat gevoel van comfort en veiligheid geeft je rust
 • Je bent continue in je hoofd bezig met wat als’. Wat als ik straks wegga van huis en ik toch naar het toilet moet? Wat als ik op die verjaardag ben en mijn broek snijdt in mijn buik? Wat als mijn vriendinnen denken dat ik zwanger ben?
 • Je hebt continue een kort lontje, ervaart stemmingswisselingen en voelt je neerslachtig zonder dat er ook maar iets aan de hand is

Hoe zou het voor je zijn als...

 • Je onbezorgd met je gezin, vriendinnen of familie uit eten kunt, zonder dat je überhaupt bang hoeft te zijn voor darmklachten, waardoor je de hele avond lekker kunt genieten
 • Je je relatie een boost kunt geven omdat jij zelfverzekerder bent nu je je darmklachten onder controle hebt en de angst dat je partner je onaantrekkelijk vindt is verdwenen
 • Je je joggingsbroek weer wat vaker in de kast kunt laten hangen en een mooie spijkerbroek of broekpak aan kunt naar je werk, waar je ook weer gezellig kunt samenwerken met je collega’s in plaats van op afstand
 • Je die dagelijkse pijnlijke darmen waardoor je je zo onzeker voelt en je het liefste wilt verstoppen onder controle krijgt
 • Je hebt meer controle over je emoties waardoor je kinderen en partner niet meer op hun tenen hoeven te lopen, bang om jou tot ontploffing te brengen

Wacht dan niet langer!

Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van jouw darmklachten, zodat je er eindelijk na al die jaren voor kunt zorgen dat je niet dagelijks bang hoeft te zijn voor pijnen, obstipatie of juist rennen naar het toilet.

Reken af met deze vervelende klachten.

Hoe ziet een 1-op-1 traject eruit?

1:1 coaching

In totaal plannen we 7 consulten variërend van 60-75 minuten.

Tijdens de consulten zoomen we in op voeding, mindset en beweging. Daarnaast speelt ook NEI een belangrijke rol, oftewel vastgeroeste patronen, belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties die we weg gaan halen

Omega 3 test

Je ontvangt een omega 3 test tijdens dit traject, zodat we kunnen bepalen of je voldoende omega 3 vetzuren in je lichaam hebt. Omega 3 vetzuren zijn belangrijk voor het remmen van ontstekingen, spelen een belangrijke rol bij de gezondheid van hart, bloedvaten en het brein. Middels een vingerprikje en 2 druppels bloed kan deze test worden geëvalueerd door een Noors bedrijf.

Receptenboek

Je ontvangt een e-book met 50+ recepten die makkelijk en snel te maken zijn, en super gezond zijn. Zo heb je altijd een gezonde optie achter de hand

Online programma

Je ontvangt 12 maanden lang toegang tot het online programma Gezonde Darmen & Happy Hormonen waarin je in ruim 100 video's alle stappen kunt doorlopen omtrent voeding, je cyclus, ontspanning, spijsvertering etc. Daarnaast ontvang je een werkboek én een extra receptenboek met nog meer overheerlijke recepten

Welkomstpakket

Om je een zo goed mogelijke start te geven ontvang je een heel fijn welkomstpakket met hormoon proof producten.

Persoonlijk contact

Tussen de consulten door heb je de mogelijkheid om mij via WhatsApp vragen te stellen en op de hoogte te houden hoe het met je gaat. Zo heb je altijd een extra stok achter de deur om met je mee te denken.

Nu tijdelijk met een unieke pilotprijs in plaats van 1450 euro

1197 euro

 
 
Wist je dat het voor medewerkers vaak mogelijk is om bij je werkgever het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget (POB) aan te vragen? Het POB is bedoeld om jezelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld een coachingstraject te volgen of een opleiding zodat jij aan je eigen welzijn kunt werken. Vraag het vooral even na bij je werkgever.
 
 

Laten we eerst even bellen om zeker te weten dat dit traject bij je past!

Meest gestelde vragen

Jazeker. In 90% van de gevallen begeleid ik mijn cliënten online. In de huidige digitale wereld is dat dus geen enkel probleem. We spreken elkaar online en alle documenten ontvang je ook online.

Nee. Je kunt wel navragen bij je werkgever of er een persoonlijk ontwikkelingsbudget is waar je gebruik van kunt maken. Je werkgever heeft er natuurlijk baat bij dat jij lekker in je vel zit, je niet ziek hoeft te melden en voldoende energie hebt om zo productief mogelijk te zijn.

Absoluut. Ik stel de diagnose PDS nooit zelf, dat laat ik aan artsen over. Wel kunnen we – net als bij cliënten bij wie wel PDS is geconstateerd – aan de slag om te achterhalen wat de oorzaken van je darmklachten zijn, en zo toewerken naar oplossingen.

Wanneer je je herkent in bovenstaande situaties, is de kans groot dat het traject ook voor jou geschikt is. Je kunt altijd even een gratis sessie inplannen waarin we dit verder samen bespreken.

Het traject is niet voor jou geschikt als je:

 • Nooit last hebt van darmklachten
 • De ziekte van Crohn hebt
 • Niet bereid bent aan de slag te gaan met de adviezen die je ontvangt
 • Zo snel mogelijk wilt afvallen

Testimonials

Ik kwam bij Lisanne terecht vanwege een aantal vage klachten en een algeheel verminderd energieniveau.

Tijdens het eerste consult gaf ze al een aantal tips waar ik echt mee aan de slag kon, maar ik ben vooral erg geholpen door de EMB test. Aan de hand van de uitslagen werden een aantal vermoedens bevestigd en kreeg ik nog meer inzicht in mijn gezondheid en hoe ik dat verder kan verbeteren.

Lisanne hielp om de berg aan informatie om te zetten in concrete prioriteiten. Het fijne van Lisanne is dat ze heel begripvol en in klein stapjes werkt, waardoor het haalbaar en realistisch blijft. Na enkele weken begon ik al flink verschil te merken, en het heeft me extra bewust gemaakt van de dingen waar ik op moet letten om me beter te voelen.

Dankzij de tips en adviezen van Lisanne heb ik voldoende handvaten om komende tijd zelf aan de slag te gaan en ik kom graag volgend jaar weer bij haar terug om de balans opnieuw op te maken!

-Charlotte-

Als aller eerst wil ik je bedanken voor dit avontuur! Toen ik via mijn moeder te horen kreeg wat voor werk je deed was ik meteen geïnteresseerd. Een hormoon coach wat houdt dat precies in? Dat vertelde je mij bij onze eerste ontmoeting. Het leren begrijpen van bepaalde symptomen die je lichaam geeft, hoe je kan werken aan lichamelijke klachten en allergieën. Dat vermoeidheid niet perse slaap te kort is maar een seintje van je lichaam dat er iets niet helemaal in orde is.

Na dit gesprek wist ik zeker met jouw wil ik samen werken om me lichaam nog beter te begrijpen dan dat ik al doe (althans dat dacht ik). We hebben samen gesproken over van alles. Wat eet je zoal, wat zijn je dagelijkse bezigheden en het belangrijkste ervaar je klachten?! Na dit gesprek hebben we afgesproken dat ik het een en ander op papier zou zetten zodat we het daar de volgende keer weer over konden hebben.

Hierin werd al snel duidelijk dat ik bepaalde producten eet die mijn lichaam eigenlijk niet aankan, waardoor ik dus klachten ervaarde. Dit hebben we uitgebreid besproken met de conclusie deze producten voorlopig te laten staan om te kijken wat dit met mij zou doen. Ook hebben we toen een bloedonderzoek gedaan. Om alles beter aan het licht te krijgen!

Met grote resultaten! Ik zit 10x lekkerder in me vel en straal weer als nooit te voren, mijn hooikoorts klachten zijn zeker met 70 tot 75 procent afgenomen en ik heb veel minder last van allergische reacties! Dit allemaal dankzij jou! Je hebt me geleerd te luisteren naar me lichaam en hier ook wat mee te doen!

Ik zou dit traject zeker iedereen aanraden!! Jezelf verbeteren begint bij jezelf maar dan moet je wel weten waar je aan kan werken. Zonder jouw was ik zeker nooit achter bepaalde dingen gekomen!

Nogmaals lieve Lisanne dank je wel!!

Veel liefs,

– Een stralende  Denise –

Ik geloof dat ik jouw al een tijdje op Insta/FB volgde en jouw eigen metamorfose zag! In december was ik voor een maand op familiebezoek in de VS. Door Corona werden dit 2 maanden en onze afspraak steeds verder uitgesteld.

Ik had vooral last van een opgezette buik, last van gewrichten met name mijn knieën, maagzuur, minder energie.

Uiteindelijk is het gelukt om een consult af te spreken en ik heb gelijk na het eerste gesprek , mijn levensstijl aangepast. Door kleine aanpassingen al snel kleine successen gevoelt ( b.v. vroeger opstaan en eerst te sporten of te wandelen/fietsen voor het ontbijt; 2 x per week yoga doen, 3 maaltijden per dag gebruiken)

Later heb ik de EMB test gedaan waaruit bleek dat ik beter af ben zonder gluten en lactose producten te gebruiken.  Hier heb ik toch het meeste uitgehaald en zal het iedereen aanraden om te doen!

Ik zal je zeker aanbevelen (doe ik al). Jij hebt heel veel kennis in huis, maar kan het ook nog goed verwoorden en uitleggen. Dat vind ik persoonlijk wel heel belangrijk. Daarnaast ben je een vrolijke, positieve jonge vrouw die levensvreugde uitstraalt en ervoor gaat om dit door te geven.

Jij bent een topper Lisanne!

– Erika

Ik geloof dat alles wat je nodig hebt, naar je toekomt. Zo zag ik op Facebook een berichtje voorbij komen over het maken van een EMB test. Wat mij gelijk opviel was dat in het bericht enkele klachten stonden waar ik ook last van heb! Dit kon geen toeval zijn, hier moest ik op reageren!

Wat een aardige en spontane vrouw is Lisanne, ze ziet geen problemen in de lange afstand tussen ons en we maken snel een afspraak. We starten met een intake en een paar dagen later de EMB bloedtest, die als een kadootje met de post bij mij werd bezorgd.

De test wordt duidelijk en rustig uitgelegd en ik word daarin begeleid door Lisanne, die er alle tijd voor neemt. Dan is het wachten op de uitslag! Die was er in mijn geval erg snel. Nu ruim een week geleden hebben we mijn uitslag besproken. Lisanne legt in “Jip en Janneke taal” alles duidelijk uit. Ik blijk toch wel enkele tekorten te hebben…

Ik ben gelijk met alle adviezen aan de slag gegaan en heb de supplementen besteld. (met een code van Lisanne kreeg ik ook nog eens 10% korting, altijd leuk!) Ik had zelf ook best een voorraadje vitamine pillen, maar daar zaten niet de werkzame stoffen in, die mijn lichaam op kan nemen. Dus altijd gedacht dat ik goed bezig was, blijk het niet te helpen…. Fijn dat Lisanne dat voor mij wou uitzoeken!

Nu ruim een week verder voel ik mij energieker en lijken mijn klachten al ietsje te zijn afgenomen. Het heeft even tijd nodig. Ik ga vol goede moed en vertrouwen door. Over 5 weken heb ik weer een afspraak en kunnen we kijken het het dan met mij en mijn klachten gaat. Wordt vervolgd dus…
Het is misschien een hoop geld, zeker nu alles om ons heen een stuk duurder wordt, maar ik ben het waard! ik zie het als een investering in mij en mijn gezondheid!

– Paulina –

Ik vind het erg moedig van mijzelf dat ik dit avontuur ben aangegaan. Om dit met hulp van jou te mogen doen was heel speciaal. Ik was suiker verslaafd. Ik ben hier door mijn omgeving veel op gewezen. Bij mij was het: “zien eten is doen eten”. Door de corona kwam ik in de situatie dat ik thuis moest gaan werken. Dat beviel mij op zich wel, maar mijn dagelijkse fietstocht van huis naar busstation kwam daardoor te vervallen. Ik heb me vanaf het begin voorgenomen om dagelijks tijdens de lunch minimaal een half uurtje te wandelen om zodoende de ontbrekende beweging nog enigszins bij te houden. Het eetpatroon daarentegen veranderde niet.

Totdat jij tegen me zij dat ik weleens een bloedafname zou moeten doen omdat ik mogelijk te veel suikers tot mij nam en de kans op diabetes type 2 ontwikkeling heel goed mogelijk was.

Ik ben via jou in contact gekomen om omega 3 te gaan nemen, EQ pure arctic oil. In deze beginperiode raakte ik ook nog eens in een arbeidsconflict. Ik ben kort daarop in een burn-out terecht gekomen en een te hoge bloeddruk. Op dat moment realiseerde ik mij dat het roer drastisch om moest. De bloedtest was niet oké. Op jou advies ben ik met een aantal supplementen begonnen. O.a. ook via de Nationale suikerchallenge van het diabetesfonds heb ik een week lang nagenoeg geen (toegevoegde) suikers meer genomen. Dat beviel me boven verwachting zo goed dat ik (net als ooit gestopt met roken) rigoureus heb kunnen besluiten deze suikers (zoveel als mogelijk) achterwege te laten. Mijn gewicht is afgenomen, hetgeen nodig was en ook niet onopgemerkt is gebleven bij mijn omgeving. Mijn eetpatroon is met jou besproken en aangepast. Ik voel me lichamelijk stukken beter, ook vanwege de door jou geadviseerde supplementen. Zelfs zo goed dat ik binnenkort naar de sportschool ga. Dank je wel voor alle adviezen die ik van jou heb gekregen.

– Marten –

Door de kennis van Lisanne en de tijd die ze voor je neemt, krijg je snel een goed inzicht van de gebieden in je leven waar je verbeteringen in aan kan brengen. Samen met de test kwamen daar voor mij toch ook wel onverwachte dingen naar voren.  Dankzij Lisanne en haar 12 weken programma voel ik me nu al stukken beter. Ik heb meer energie, een betere huid, geen buikpijn meer en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een echte aanrader!

– Linda –

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.