Yes, het e-book is naar je onderweg! (check ook je spam folder even)

Wil je doorpakken?

Meld je dan nu aan voor de gratis masterclass:
in 5 stappen naar Gezonde Darmen & Happy Hormonen

Zorg dat je er live bij bent, want er komt geen replay!

Je ontdekt in de masterclass:

Voor wie is deze gratis masterclass bedoeld?

Tijdens deze masterclass delen we oprecht enorm waardevolle informatie. Wij zijn beiden ervaringsdeskundigen en weten hoeveel informatie er beschikbaar is en dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens deze masterclass leggen we je in makkelijke taal en aan de hand van concrete voorbeelden uit hoe jij jouw darm- en hormonale klachten gedag kunt zeggen.

Dit vinden anderen van onze masterclass:

Nog even voorstellen. Hi, ik ben Lisanne!

Ik heb ruim 20 jaar rondgelopen met dagelijkse darmklachten, pijn rechtsonder in mijn buik en dagenlange obstipatie.

Ik heb van alles geprobeerd om hier vanaf te komen en toen ik uiteindelijk de stempel PDS (Prikkelbare darmsyndroom) kreeg en naar huis ging met de wijze woorden ‘leer er maar mee leven’, wilde ik nog meer bewijzen dat hier wél een oplossing voor is.

Mijn verhaal begint in de begintijd van mijn pubertijd. Als jong meisje van 14 jaar liep ik dagelijks rond met pijn en na tal van bezoekjes aan verschillende huisartsen, maag-darm-lever artsen, en in het alternatieve circuit van alles geprobeerd te hebben, was de maat vol.

Dit moest toch anders kunnen? En dat kon het ook! 

Want hoe anders ziet mijn leven er nu uit? In 90% van de tijd heb ik geen last meer van mijn darmklachten. Kan ik gewoon de hele dag een spijkerbroek aan zonder het knoopje van mijn broek halverwege de dag los te maken. 

Ga ik weer naar etentjes en feestjes, zonder last minute af te bellen omdat ik me niet lekker voel. En ga ik er dagjes op uit met mijn gezin, omdat ik barst van de energie.

Natashja’s cyclus bleef 7 maanden weg

In 2019 kreeg ik de diagnose: PCOS nadat mijn cyclus al lange tijd weg bleef.
De vruchtbaarheidsbehandeling in het ziekenhuis gaven geen resultaat en maakte mij wanhopig en onzeker.. 

Waarom deed mijn lichaam het niet?

Ik heb me gelukkig laten begeleiden op het gebied van voeding, leefstijl en begon met de juiste supplementen. Mijn cyclus kwam terug! 

Ook kon ik ‘ineens’ elke dag naar de wc, m’n opgeblazen buik door PDS was ‘ineens’ weg, m’n huid werd zuiverder en ik had geen snaaibuien meer.

Mijn cyclus bleef terug komen en ik raakte op natuurlijke wijze zwanger.
Dit moeten veel meer vrouwen weten: het kan anders!

 Je kunt het vertrouwen terug krijgen in je lichaam.

Gelukkig zijn er nu al stapjes die jij nu al zelf kan zetten en dat leren we je tijdens deze masterclass.

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass: in 5 stappen naar Gezonde Darmen & Happy Hormonen

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.

In 3 stappen naar een leven met meer energie!

In mijn e-book lees je wat je kunt doen om de eerste stappen te zetten om je energie weer terug te vinden. Wil jij weer moeiteloos uit bed komen, vol energie door de dag heen dansen en ’s avonds niet meer uitgeblust op de bank ploffen? Dan is dit e-book iets voor jou!

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Bekijk voor meer info mijn privacy verklaring.